Ενεργειακές πόρτες και παράθυρα-Σύστημα 500 με δύο λάστιχα σφράγισης

Ενεργειακές πόρτες και παράθυρα-Σύστημα 500 με δύο λάστιχα σφράγισης

 

Ενεργειακές πόρτες και παράθυρα με πιστοποιημένο σύστημα για θερμομόνωση και εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης

Η υψηλή θερμομόνωση μειώνει το κόστος θέρμανσης το χειμώνα και της ψύξης το καλοκαίρι. Τα κουφώματα της FINSTRAL χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες και τα υψηλής θερμομόνωσης προφίλ. Στη βασική κατασκευή τοποθετείται θερμομονωτική υάλωση με τιμή Ug 1,1 W/m²K και θερμομονωτικός αποστάτης υάλωσης.

Υψηλή ηλιοπροστασία

Με ειδικές υαλώσεις ηλιοπροστασίας, μπορεί να συνδυαστεί η θερμομόνωση και η ηλιοπροστασία. Ένα μεγάλο μέρος του φωτός και της εξωτερικής θερμότητας φιλτράρεται και ανακλάται.

Βέλτιστη ηχομόνωση

Τα κουφώματα της FINSTRAL χαρακτηρίζονται από την υψηλή σφράγισή τους. Στη βασική τους κατασκευή προσδίδουν ηχομείωση 34 dB. Με την τοποθέτηση ειδικών υαλώσεων και τριών λάστιχων σφράγισης, επιτυγχάνεται ηχομείωση μέχρι 41 dB.

Στεγανότητα στον αέρα και τη βροχή

Τα κουφώματα της FINSTRAL κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες στεγανότητας κατά των ακραίων καιρικών φαινόμενων. Το σύστημα με τα δύο λάστιχα σφράγισης εγγυάται τις καλύτερες τιμές στην αεροστεγάνωση (καλύτερη κατηγορία 4 κατά DIN EN 12207) και ανεμοπίεση με βροχή (καλύτερη κατηγορία 9A κατά DIN EN 12208).

Προστασία και ασφάλεια

Με 2-αντιδιαρρηκτικά σημεία του μηχανισμού, ατσάλινα κλείστρα και το ασφαλές βίδωμα των μεντεσέδων στον ατσάλινο οπλισμό στη βασική κατασκευή, αποκλείεται σε μεγάλο βαθμό η ανασήκωση του κινητού φύλλου. Η κατασκευή μπορεί να βελτιωθεί σταδιακά μέχρι την υψηλότερη κατηγορία αντιδιαρρηκτικής προστασίας RC 2.

Πιστοποιημένη ποιότητα

Τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας από ανεξάρτητα ινστιτούτα ελέγχων, αποτελούν εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων, των υλικών και της διαδικασίας κατασκευής τους, όπως επίσης και της υπεύθυνης εγκατάστασης και υποστήριξης τους.

Επισκόπηση κινητών φύλλων για ενεργειακές πόρτες και παράθυρα

Classic line

Classic line

Step line

Step line

 

Επισκόπηση κασών για ενεργειακές πόρτες και παράθυρα

Η επιλογή από διάφορα προφίλ κασών, επιτρέπει την τοποθέτηση διαφόρων πατούρων, ανάλογα αν είναι για εγκατάσταση σε νέο έργο ή αντικατάσταση.

Βασική κάσα

Βασική κάσα

Κάσα - Block

Κάσα - Block

Κάσες αντικατάστασης

Κάσες αντικατάστασης