Ενεργειακά κουφώματα-Σύστημα Top 72 με ενδιάμεσο λάστιχο σφράγισης

Ενεργειακά κουφώματα-Σύστημα Top 72 με ενδιάμεσο λάστιχο σφράγισης

 

Ενεργειακά κουφώματα για θερμομόνωση και εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης με πιστοποιημένες λύσεις για περισσότερη άνεση.

Η υψηλή θερμομόνωση μειώνει το κόστος θέρμανσης το χειμώνα και της ψύξης το καλοκαίρι. Τα ενεργειακά κουφώματα της FINSTRAL χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες και τα υψηλής θερμομόνωσης προφίλ. Στη βασική κατασκευή τοποθετείται θερμομονωτική υάλωση με τιμή Ug 1,1 W/m²K και θερμομονωτικός αποστάτης υάλωσης.

Υψηλή ηλιοπροστασία αυξάνωντας τον ενεργιακό δείκτη

Στα ενεργειακά κουφώματα, με ειδικές υαλώσεις ηλιοπροστασίας, μπορεί να συνδυαστεί η θερμομόνωση και η ηλιοπροστασία. Ένα μεγάλο μέρος του φωτός και της εξωτερικής θερμότητας φιλτράρεται και ανακλάται. Για ειδικές περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η αυξομείωση του φωτός και της ηλιακής ενέργειας, προτείνεται το πολυλειτουργικό ενεργειακό κούφωμα με τις εσωτερικές περσίδες.

Βέλτιστη ηχομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα της FINSTRAL χαρακτηρίζονται από την υψηλή σφράγισή τους. Στη βασική τους κατασκευή προσδίδουν ηχομείωση 34 dB. Με την τοποθέτηση ειδικών υαλώσεων και τριών λάστιχων σφράγισης, επιτυγχάνεται ηχομείωση μέχρι 46 dB.

Στεγανότητα στον αέρα και τη βροχή

Τα ενεργειακά κουφώματα της FINSTRAL κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες στεγανότητας κατά των ακραίων καιρικών φαινομένων. Το σύστημα με το ενδιάμεσο λάστιχο σφράγισης εγγυάται τις καλύτερες τιμές στην αεροστεγάνωση (καλύτερη κατηγορία 4 κατά DIN EN 12207) και ανεμοπίεση με βροχή (καλύτερη κατηγορία 9A κατά DIN EN 12208).

Προστασία και ασφάλεια

Με 2-αντιδιαρρηκτικά σημεία του μηχανισμού, ατσάλινα κλείστρα και το ασφαλές βίδωμα των μεντεσέδων στον ατσάλινο οπλισμό στη βασική κατασκευή, αποκλείεται σε μεγάλο βαθμό η ανασήκωση του κινητού φύλλου. Η κατασκευή μπορεί να βελτιωθεί σταδιακά μέχρι την υψηλότερη κατηγορία αντιδιαρρηκτικής προστασίας RC 2.

Πιστοποιημένη ποιότητα

Τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας από ανεξάρτητα ινστιτούτα ελέγχων, αποτελούν εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων, των υλικών και της διαδικασίας κατασκευής τους, όπως επίσης και της υπεύθυνης εγκατάστασης και υποστήριξης τους.

Επισκόπηση κινητών φύλλων για ενεργειακές πόρτες και παράθυρα

Επισκόπηση κασών στυλ για ενεργειακές πόρτες και παράθυρα

Η επιλογή από διάφορα προφίλ κασών, επιτρέπει την τοποθέτηση διαφόρων πατούρων, ανάλογα αν είναι για εγκατάσταση σε νέο έργο ή αντικατάσταση.